Een slim huis, een fijn thuis!

De adviseurs van Berg en Berg Krommenie helpen je bij slimme woonkeuzes

Woon je slim, dan vormt je huis een aangename plek waarin alles is afgestemd op jouw wensen en smaak. Wij adviseren je daarbij graag over hoe jouw huis nóg slimmer wordt. Met elektrische bediening bijvoorbeeld, handige gadgets, producten die e...
Lees meer

Slimme oplossingen in onze winkel:Ga ook voor een slim huis!

Voor wie houdt van luxe en gemak zijn er verschillende producten en interior hacks om het thuis aangenamer te maken. Elektrische bediening voor je raamdecoratie staat met stip op nummer één, maar er is meer! Slim wonen betekent ook slim kiezen voor kwaliteit en slim omgaan met je producten zodat ze zo lang mogelijk meegaan.

Voor je start met de inrichting of verbouwing van je huis, is het slim om langs te komen bij Berg en Berg Krommenie. Onze interieuradviseurs denken met je mee, van bouwtekening tot realisatie. Zij houden daarbij rekening met de ligging van je huis, de functie van ruimtes en jouw woonwensen.

Onze slimme acties:

SmartCord® bediening voor je raamdecoratie

SmartCord® bediening voor je raamdecoratie

Met de SmartCord® bediening van Luxaflex® bedien je je vouwgordijnen, Duette®, Silhouette® en Plissé shades op een slimme én veilige manier. Bijzonder is dat het intrekbare koord een constante lengte houdt. Hierdoor heb je geen last van lange slingerende koorden en kun je je zonwering moeiteloos en veilig bedienen. Geef een simpel trekje aan het touw en de zonwering zakt automatisch naar de gewenste eindpositie. 

Voordat je gaat verbouwen

Voordat je gaat verbouwen

Dit is hét moment om na te denken over de inrichting van je huis. Een stylist kan je goed adviseren over bijvoorbeeld de locatie van verlichtingspunten en stopcontacten, geschikte raamdecoratie voor de ramen of een vloer in combinatie met vloerverwarming. Ogenschijnlijk kleine aandachtspunten die een grote invloed hebben op je woongenot! Aanpassingen kunnen zo tijdens de bouw al gedaan worden. Handig!  Wil je graag een adviesgesprek met één van onze adviseurs? Maak direct een afspraak voor een uitgebreid advies!

Raambekleding bedienen op afstand

Raambekleding bedienen op afstand

Maak je klaar om je raambekleding te bedienen op een slimme manier! Met de elektrische PowerView® Automation bediening heb jij de touwtjes in handen. Bedien jouw Luxaflex® raamdecoratie met gemak via een afstandsbediening, de PowerView® app of zelfs met je stem. Je hebt de vrijheid om elk product individueel aan te sturen of om ze allemaal tegelijk in beweging te zetten.

De elektrische raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Dankzij de slimme PowerView® technologie past het zich automatisch aan jouw wensen aan. Verbeeld je eens dat je op elk moment van de dag, in welke kamer je ook bent, de perfecte sfeer kunt creëren. Slim én gemakkelijk!

Allergie-vriendelijk tapijt

Allergie-vriendelijk tapijt

Tapijt is een slimme keuze! Niet alleen omdat het warm en comfortabel is, ook omdat het heel praktisch is. Wist je dat tapijt een slimme keuze is voor mensen met allergieën, met name voor stof of huisstofmijt? Als je op zoek bent naar een vloerbedekking die zowel comfortabel als allergie-vriendelijk is, overweeg dan zeker tapijt

Met regelmatig stofzuigen houd je jouw vloer fris en vrij van stof en vuil, waardoor je een gezondere leefomgeving creëert. Maak vandaag nog de slimme keuze voor tapijt ​​​​van bijvoorbeeld onze topmerken Desso en Parade en geniet van een allergie-vriendelijk thuis.

Onderhoudsvriendelijk PVC

Onderhoudsvriendelijk PVC

Of het nu huisdieren zijn die na het buitenspelen naar binnen rennen of een glas dat per ongeluk omvalt, we zijn allemaal bekend met die alledaagse ongelukjes. Met een vloer zoals PVC hoef je je geen zorgen te maken over vuil en vocht. Het heeft namelijk geen kans om in de vloer te trekken en je kunt PVC gemakkelijk schoonmaken. Geen vuiltje aan de vloer dus! Benieuwd naar de uitgebreide PVC collecties? Kom langs in de winkel! We vertellen je graag over onze mooie merken, waaronder en naar merkenpagina NL Label

Ontdek onze slimme oplossingen en maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs:

Interieuradvies in de winkel (aanbevolen)

Interieuradvies aan huis

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details

Door het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief